Adatkezelés

NÁLUNK MÉG VAN SZARVASI KÁVÉFŐZŐ!

Adatkezelés

Az webáruház használata során a Szórátker Kft. részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az a Szórátker Kft. alvállalkozója. (Pl: Futárszolgáltat, a megrendelés kézbesítéséhez). A webáruház böngészése folyamán technikai információk NEM kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb).

A webáruház böngészése folyamán biztosított regisztráció során megadott adatokat a Szórátker Kft. bizalmasan kezeli.

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az szoratker[kukac]gmail.com e-mail címen.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

Iktatás

Az elektronikus szerződéskötés adatai eltárolásra kerülnek a Szórátker Kft. webtárhelyén, utólag ezen adatok kérhetők a info[kukac]szoratker.hu email címen. Az elektronikus szerződéskötés kizárólag magyar nyelven lehetséges.

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

FIGYELEM!!! Egy termék megrendelése írásbeli szerződésnek minősül!

Ide vonatkozó jogszabályok:

iShopping - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.