Braun 799CC Borotva

NÁLUNK MÉG VAN SZARVASI KÁVÉFŐZŐ!

Rendelkezésre állás: 

azonnal elvihető (van raktáron)

Garancia: 

2 év

Kategória: 

Leírás:

A világ egyetlen intelligens hangtechnológiája percenként 10000 mikrorezgéssel 

  • A Series 7 a világ egyetlen borotvája, amely automatikusan leolvassa az arcát és a 10000 mikrorezgés teljesítményét a szakáll sűrűségéhez igazítja. Forradalmi technológia a valaha volt legalaposabb Braun borotválkozáshoz. 

3 személyre szabható üzemmód a még egyedibb borotválkozáshoz 

  • A Series 7 az egyetlen Braun borotva 3 különböző borotválkozási üzemmóddal: extra érzékeny, normál és intenzív üzemmódok az arc különböző területeihez - a szakállhoz és a bőrhöz legjobban illeszkedő borotválkozás érdekében. 

A szabadalmaztatott ActiveLift megragadja a fekvő szőrszálakat a problémás területeken 

  • Az ActiveLift a világ egyetlen szabadalmaztatott középső trimmelője percenként 130 mozdulattal, amely aktívan felemeli és levágja a fekvő szőrszálakat. Hosszú évek kutatásai azt mutatják, hogy a férfiak legnagyobb szükséglete borotválkozáskor az alapos borotválás az olyan nehezen elérhető területeken is, mint a nyak, ahol fekvő szőrök találhatók. Az aszimmetrikus alakú ActiveLift-et pontosan arra terveztük, hogy megragadja a nehezen elérhető szőrszálakat a problémás területeken. 

OptiFoil - a hosszan tartó tökéletes pontosságért 

  • Az OptiFoil a Braun legfejlettebb szitája. Az egyedi geometria az ergonomikus méretű lyukakkal lehetővé teszi, hogy több szőrszálat ragadjon meg és mélyebben vágjon, mint valaha. A Braun több mint 50 év tapasztalattal rendelkezik a sziták terén. Ennek csúcspontja az OptiFoil. 

Teljesen rugalmas borotvarendszer, amely maximálisan illeszkedik az archoz 

  • A forgó borotvafej és lebegő sziták egyedi Braun kombinációja maximális illeszkedést biztosít az archoz. 
104 900 Ft
iShopping - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.