Braun 590CC Borotva

NÁLUNK MÉG VAN SZARVASI KÁVÉFŐZŐ!

Rendelkezésre állás: 

azonnal elvihető (van raktáron)

Garancia: 

2 év

Kategória: 

Leírás:

Egyedülálló teljesítmény - Kíméletes a bőrhöz - Még a problémás területeken is 

  • Az új Series 5 egyedülálló módon egyesíti a teljesítményt, az alaposságot és a kényelmet. Az új FlexMotionTec jobban eléri a problémás területeket, hogy Ön a bőrre kifejtett kisebb nyomás nélkül is alaposan borotválkozhasson. Az új PowerDrive technológia 20%-kal nagyobb teljesítményű motorral rendelkezik, hogy Ön gyorsan borotválkozhasson még sűrű, erős szőrzet esetén is. A Németországban készülő Series 5 borotvák gyártása során egyesítjük a fejlett technológiát a Braun világhírű formatervezésével és a legkiválóbb minőséget jelentő Braun szabványokkal. 

Új FlexMotionTec 

  • A kisebb nyomással is hatékony borotválkozásért, a lehető legkevesebb bőrirritáció érdekében. 
  • MicroMotion - Az egyes vágóelemek önálló felfüggesztése a legfinomabb kontúrokra is reagál és automatikusan vezérli a MacroMotion rendszert. 
  • MacroMotion - A bőrrel való maximális érintkezés érdekében 40°-ban elforgó borotvafej könnyedén irányítható a határozottabb kontúrok mentén. 

UltraActiveLift szabadalom 

  • hatékonyan eltávolítja a problémás területeken, különösen a nyakon és az állon növő szőrszálakat. Az egyedülálló, a fekvő szőrszálakat felemelő és levágó oszcilláló vágófejjel kevesebb mozdulattal borotválkozhat meg. 

CrossHair penge 

  • A hosszantartó simaságért. Eltávolítja a különböző irányban növő, makacs szőrszálakat és a legrövidebb borostát is. 

Új PowerDrive 

  • A gyors borotválkozásért, még sűrű szőrzet esetén is. A 20%-kal nagyobb teljesítmény elegendő nyomatékot biztosít minden felületen. 

Új, intelligens Clean&Charge tisztítóegység 

  • Az új Series 5-höz a világon egyedülálló négyfunkciós, alkohol alapú Clean&Charge tisztítóegység tartozik, mellyel egy gombnyomással elvégezheti a borotva tisztítását, kenését, az akkumulátor feltöltését és kiválaszthatja a tisztítóprogramot - mintha minden nap új borotvát venne a kezébe. 
59 900 Ft
iShopping - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.